maanantai 1. heinäkuuta 2013

Kerroskakku kummitytön rippijuhliin

Kummityttöni toivoi värimaailmaltaan turkoosi- valkoista rippikakkua. Päälle tein raamatun ja toisella laidalla kukat ja toisella laidalla rippiristin. Kakun täytteena kestosuosikki eli geishasuklaamousse, se on vaan NIIN hyvää! Tein kuvasarjaa gerberankukkien tekovaiheesta, mutta juuri nyt en ehdi niitä tänne päivittelemään. Vähän myöhemmin sitten.

 
 
Lisäsin tähän vielä geishasuklaamoussen ohjeen:

2 – 2 ½ dl Flora Vispiä
100 g maustamatonta tuorejuustoa
130 g geishasuklaata
 
Vaahdota kerma, lisää joukkoon tuorejuusto. Sulata geishasuklaa mikrossa tai vesihauteessa. Minä sulatan aina mikrossa. Mikrossa sulattaessa kannattaa mikroa pitää päällä vain aina pieniä hetkiä kerrallaan ja välillä sekoitetaan. Joskus olen onnekkaasti polttanut suklaan, kun on jäänyt liian pitkäksi aikaa vahtimatta mikroon :)
Kaada sitten sulatettu suklaa vaahdon sekaan ja sekoita hyvin.
Geishasuklaamousse on valmis, NAM :)
 
 

4 kommenttia:

  1. Vau miten upea kakku! Ihan mahtava! Mahtoi olla ripilli pääsijä onnessaan tuosta!=)

    Oo ja tuota geishasuklaamoussea täytyykin kokeilla seuraavaan kakkuun! =) Mahtaako siihen löytyä joku ohje sinulta?

    VastaaPoista
  2. Kiitos Villaa sukissa! Lisäsin geishasuklaamoussen ohjeen tuohon postauksen loppuun :)

    VastaaPoista