tiistai 8. tammikuuta 2013

Angry birds -kakku

Poikani täytti 5-vuotta ja hän toivoi syntymäpäiväkakukseen Angry birds -kakkua. Toiveena oli saada kakkuun possuja ja lintuja. Aikaa kului melkoisesti koristeiden näpertelyyn, mutta kyllä se kannatta. Oli ihanaa nähdä pojan onnellinen ilme koristeiden ja kakun valmistuttua. Kaikki Angry birds hahmot on tehty sokerimassasta. Värjäsin sokerimassaa pastaväreillä. Värjäämisessä oli melkoinen homma, kun kiireessä piti ehtiä värjätä montaa eri väriä. Väsäsin koristeitä vielä lauantaina aamuyöstä klo 2, mutta onneksi kaikki ehti valmistua syntymäpäiväjuhliin :) Täytteenä kakussa oli geishasuklaamousse. Tuo täyte on tosi hyvää, ei ollenkaan liian imelää vaan sopivasti herkullista. Syntymäpäiväjuhlilla kaikki lapset saivat kakkuannokseen valita yhden possun tai linnun mukaan. Lapsista oli luonnollisesti nuo hahmot tosi kivoja!


 Synttärisankari puhaltaa kynttilöitä :)

2 kommenttia:

  1. Moikka, hei teetkö kakkuja vaan ihan lähipiirille vai voisko sulta tilata esim ristiäisiä varten? :) Niin hienoja luomuksia!

    t. Suvinen vauvikselta

    VastaaPoista
  2. Suvinen: valitettavasti en enää ehdi tekemään kakkuja tilaukseta. Työ ja perhe vie minulta sen suurimman ajan :)Tykkäisin niin leipoa, mutta aika ei vaan mitenkään riitä :(

    VastaaPoista