torstai 12. tammikuuta 2012

KYSin vastasyntyneiden teho-osaston vauvoille

Tyttäreni syntyi joulukuussa 2005 viisi viikkoa ennen laskettua-aikaa, hän painoi 2110g ja oli niin pieni ♥. Tyttäreni vietti KYSin vastasyntyneiden teho-osastolla 10 vuorokautta ja sai siellä aivan ihanaa ja ammattitaitoista hoitoa. Sieltä sai myös äiti ja isä tukea ja neuvoja.
Pitkään olen suunnitellut neuloa pieniä myssyjä, sukkia ja tumppuja lahjoituksesksi KYSin vastasyntyneiden teho-osastolle. Vauvathan ovat siellä melko pieniä joten myssyjen ja tumppujenkin pitää olla pieniä.
Syksyn ja talven aikana olen pikkuhiljalleen neulonut näitä. Kohta tämä paketti lähtee matkalle kohti vastasyntyneiden teho-osastoa. Toivottavasti näille on siellä sitten käyttöä :) Ostin vielä lisäksi söpöjä sukkia lindexiltä samaan pakettiin meneväksi.


Nämä kaksi myssyä ja sukat on tehty aivan ihanasta langasta Sirdan Snuggly baby Bamboosta (80% bambua ja 20% villaa). Pehmoinen lanka joka ei kutita. Langassa myös kaunis himmeä kiilto. Plussaa myös se, että saa pestä koneessa 40 asteessa. Myssyt ovat suurinpiirtein kokoa 29-33cm päähän.

 
 Nämä myssyt, sukat ja tumput on neulottu
Drops Baby merino langasta, joka on extra fine merinovillaa.
Tämänkin saa pestä koneessa 40 asteessa.
Eikä kutita tämäkään lanka.

Tämä pinkki- ja vaaleanpunaraidallinen myssy on tehty kahdesta eri langasta. Pinkin langan värjäsin itse. Lankana ihana Sterk (alpakkaa 40%, merinovillaa 40% ja polyamidia 20%). Vaaleanpunaiset raidat on tehty Lanett langalla kaksinkertaisena. Pehmoinen ja lämmin myssy on tämäkin.


Pakettiin on lähdössä vielä nämä pienet
siniset villasukat ja vaaleanpunaiset töppöset.
Siniset villasukat ovat siskoni käsialaa, kaunista sellaista!!!

Ja tässä vielä Lindexiltä ostetut supersöpöt pikkusukat :)

2 kommenttia: